PISCINE CU SISTEM DE PREAPLIN
Piscinele cu sistem de preaplin fac posibil ca apa sa treaca peste nivelul maxim al piscinei revarsandu-se in sistemul exterior de captare care o conduce in sistemul de filtrare si dezinfectare,dupa care este pompata inapoi in piscine prin duzele aflate atat pe fundul cat si pe peretii laterali ai piscinei. Acest tip de piscine este recomandat mai ales pt. domeniul public(stranduri,bai,etc),dar se pot folosi si in privat, avand apa de calitate superioara datorita circularii si dezinfectarii ei.
PISCINE CU SKIMMER
Cele mai folosite piscine pt uz casnic sunt piscinele cu skimmer.Skimmerul este o instalatie care face posibila curatarea piscinelor la suprafata de diverse corpuri solide ex: frunze,insecte etc,. Se monteaza la 20-25cm sub suprafata apei,locul si dimensiunea skimmerului depind de marimea piscinelor.Avantajul piscinelor cu skimmer il constituie faptul ca se pot monta si intretinefoarte usor,iar spatiul necesar pt instalatiile tehnice ale piscinei este restrans.
CAZI CU HIDROMASAJ
In oferta noastra se regaseste o varietate mare de dimensiuni si forme de cazi cu hidromasaj,precum si toate accesoriile necesare pt functionarea acestora.
MODELE DE PISCINE
MONTAREA PISCINELOR
In funcie de marimea piscinei , exista posibilitatea transportarii ei intregi sau in cazul piscinelor mai mari,pe bucati care se vor asambla la fata locului. Piscinele ingropate se monteaza in asa fel incat latura superioara a acesteia sa depaseasca nivelul solului cu 10-15cm ,in acest fel se impiedica patrunderea apei de ploaie in piscine. Cantitatea de sol excavat hotareste adancimea piscinei,si totodata depinde de nivelul apelor freatice din zona de excavatie.Latimea si lungimea gropii trebuie sa fie cu 20-25cm mai mare decat dimensiunea piscinei. In cazul in care,din lipsa de spatiu, subansamblele se monteaza in groapa,ea trebuie sa fie mai mare decat piscina cu 50-70 cm. Placa de beton armat de pe fundul gropii trebuie sa aiba o grosime de 15-20cm, si este obligatoriu sa fie perfect plana, totodata scurgerea piscinei se va incorpora in placa de beton la turnarea acesteia.
Pt peretii laterali ai piscinei este necesar un beton cu duritatea de B25/B30 cu continut minim de apa,nu este necesara driscuirea! Inainte de turnarea betonului pt peretii laterali, se incepe umplerea piscinei pana cand apa atinge un nivel de 25-30cm ,apoi se poate incepe turnarea betonului,in acest fel se echilibreaza presiunea apei cu cea a betonului. Betonarea peretilor laterali se face in straturi succesive,in acest mod se asigura ca peretii laterali ai piscinei sunt turnati egal.